Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Doreen Virtue
Istennők jóskártya
A jóskártya ősi, jól bevált mágikus eszköz, amely bepillantást nyújt a jövőbe.

Az istennők a spiritualitás és a vallás egy ősi arcát képviselik, amely a Teremtő női természetét testesíti meg. “Kéz a szárnyban” dolgoznak az angyalokkal, származzanak akár az ősi, akár a modern kultúrából vagy vallásból, legyen az görög, római, egyiptomi, maja, afrikai, keresztény, tibeti vagy buddhista.
Ha együtt működsz az istennőkkel, meggyógyíthatod és megerősítheted benső, női bölcsességedet, amely minden nő és férfi sajátja. Intuíciód felébred, s ezzel intenzívebb lelki életet kezdesz élni. Az istennők megtisztítják és megnyitják a szívcsakrádat, amely által sikeresebben nyilvánítod meg szándékaidat a valóságban. Az istennők energiája megújítja az anyatermészet iránti megbecsülésünket és tiszteletünket, és támogatja az új, rendkívül érzékeny nemzedéket is

(az indigó-, kristály- és szivárványgyermekeket).

Doreen Virtue

Ha nem áll rendelkezésedre ez a kártyacsomag, akkor meditálj el a kívánságodon, és azonosítsd egy számmal.

A szám mögött lévő Istennő üzenete Neked szól.

 

 

 

                                             1. Abundantia: Jólét

Az univerzum kiárasztja rád bőségét. Légy nyitott fogadására!

  Kép Abundantia üzenete:

„A segítségkérés az erő jele, nem pedig a gyengeségé. Rendkívül erőteljes vagy, s én támogatom egyre növekvő energiáidat. Jogod van ehhez a segítséghez, hiszen egy csapathoz tartozunk. Hallottam imáidat, aggodalmaidat és megerősítéseidet.

Öledbe öntöm a jólét bőségszarujának tartalmát, számíts hát a váratlan szerencsére és az ajándékokra.

 Ébredj rá a benned rejlő új ötletekre, érzésekre és látomásokra.

Ez az útmutatás világos irányt jelöl ki tetteidnek, amelyeket segítségemmel viszel véghez.

 Együtt megállíthatatlanok vagyunk”.

Doreen Virtue

 

 

 

                                           2. Aeracura; Virágzás
Még csak most kezdtél neki, légy hát türelmes önmagaddal s a folyamattal szemben, és ne add fel.


Kép Aeracura üzenete:

 „Sok szempontból olyan vagy, mint egy érett virágbimbó, amely készen áll a kifeslésre és a fejlődésre. Ne akard sürgetni a folyamatot, hiszen ez része gyönyörűséges utadnak.

Élvezd az új ismeretek és készségek elsajátítását.

Szép lassan gyűjtsd össze az új gondolatokat. Gondoskodj testedről sok friss levegő, napsütés, víz és egészséges táplálék révén. Hamarosan félreérthetetlen jelet kapsz, hogy eljött az ideje átültetni az elméletet a gyakorlatba. Tölts egy kis időt virágok között, illetve használd a virágeszenciákat vagy olajokat fejlődésed támogatásához.”

 Doreen Virtue

 

.

 

 

3. Aine; Hittel teljes lépés
Vállald a kockázatot, és váltsd tettekre szíved leghőbb vágyait!


Kép Aine üzenete;

„Az álmaidat illető késlekedés nem teszi semmissé őket. De persze megvalósulttá sem.

A határozatlanság megöli lelked égő szenvedélyét, amellyel fejlődni és tanulni vágysz.

Ne aggódj a rossz döntések miatt! Sokkal inkább aggódj amiatt, ha egyáltalán nem határozol. Szánj időt az imádságra, a meditációra, a kutatásra, a vizsgálódásra, tegyél sétákat a természetben... és hozd meg a döntésedet.
Amint meghoztad, az univerzum energiái azonnal támogatni fogják, s az ajtók mintegy varázsütésre megnyílnak előtted. Amint látod, a mágia az, amikor ráveszed elmédet, hogy végrehajtson valamit. Ez a szándék vezet téged mágikus utadon.

 Bízz benne, hogy az univerzum minden lehetséges módon támogatni fog téged.

Bízz benne, hogy szándékod egyértelmű és jogos. S azután tedd meg a hittel teli lépést, teljes bizalommal vesd bele magad álmaid valóra váltásának folyamatába.

 Ne habozz és ne késlekedj többé egyetlen pillanatot sem!”

 Doreen Virtue

 

.

 

 

 

4. Aphrodité-Benső istennő
Ébredj rá a benned élő istennőre a tánc és az önmagadról gondoskodás segítségével. Becsüld meg isteni lényedet.

Kép Aphrodité üzenete:

„Engedd, hogy női bölcsességed és szépséged felszínre bukkanjon. Tartsd becsben erejét és jelentőségteljességét. Nem számít, hogy női vagy férfitestben élsz-e, belső nőiességed mindenképpen gondodat viseli, s intuitív módon vezet téged. Itt az ideje, hogy ráébredj ragyogásodra, viseld gondját és ünnepeld női oldaladat.”

Doreen Virtue

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Artemisz-Oltalmazó
Te és szeretteid biztonságban vagytok, szellemi védettséget élveztek.

Kép Artemisz üzenete:

,,Hozzám hasonlóan te is azzal a szent küldetéssel érkeztél ide, hogy szeretetet és fényt terjessz a világban. Persze ez lehetetlen, ha feszült vagy aggodalmas vagy.

Az örömteli szív és a gondtalan nevetés szelíd esszenciája viszont mozgásba hozza energiádat. Miért lenne bármilyen feszültség elmédben, vagy testedben, hacsak azért nem, mert úgy hiszed, nem vagy biztonságban? És hogyan lehetnél veszélyben, ha segítségül hívtad a spirituális harcosokat, hogy vigyázzanak rád? Imáid működésbe hozták a Menny tökéletes védelmi rendszerét. Tisztítsd meg hát elmédet minden aggodalomtól és nyugtalanságtól; összpontosíts inkább szent küldetésedre."

 Doreen Virtue

 

.

.

 

6. Athéné-Benső bölcsesség
Tudod, mit kell tenned. Bízz belső bölcsességedben, s haladéktalanul tedd meg a szükséges lépéseket.

Kép Athéné üzenete:

,,Boldog vagyok, hogy segíthetek neked, akármennyire is meg leszel ijedve, amikor majd először meríthetsz belső tudásod tárházából. Biztosíthatlak, hogy a helyzeted már megoldódott, és hogy hozzáférésed van az Univerzum összes bölcsességéhez.

 Ennek a bölcsességnek az eléréséhez azonban le kell csöndesítened elmédet.

Alá kell vetned minden aggodalmadat és szorongásodat az univerzum szeretetteljes és mindenható erejének. Hunyd le a szemed, és vegyél észre minden gondolatot és érzést, amely beúszik tudatodba. Ha szeretnél, kérhetsz tőlem jelet arra vonatkozóan, hogy jól értetted-e belső bölcsességed hangját. Ám higgy! Biztosíthatlak, hogy jól hallottad,

s hogy szeretteiddel együtt valóban nagyon jó híreket kaptok."

Doreen Virtue

   

 

 

 

7. Básztet-Független
Függetlenséged jelenti erőd és sikered alapfeltételét.

Kép Básztet üzenete:

,,A macskához hasonlóan szenvedélyesen független vagy, ugyanakkor szükséged van gyengédségre és játékostársakra is. Itt az ideje, hogy egyensúlyba hozd társasági életedet az egyedüllét óráival. Miközben kikérheted mások véleményét, végső soron meg kell hoznod a saját döntéseidet. Szabadságod és függetlenséged elsőbbséget élvez, gondoskodj hát ezekről a tulajdonságaidról."  

Doreen Virtue

  

 

 

 

 

 

 

 

8. Brigit
Ne hátrálj meg!

Kép Brigit üzenete:

,,Először is légy tisztában saját szándékaiddal. Ha összevisszaság uralkodik benned, az csökkenti hatalmadat és erődet. Mint a gyertya lángja a sötétben, úgy világítson számodra a tudat, hogy mi elfogadható számodra ebben a helyzetben. Nem hibázhatsz: vezetlek és védelmezlek téged. Gondolj nézőpontod megemelkedésére, amely akkor következik be, ha kiállsz magadért, és felemeled hangodat szükségleteid és igazad mellett. Vedd hát birtokba teljes erődet, hiszen hője és lángja begyújtja szenvedélyed tüzét, amely számtalan módon vihet előre utadon. Még a félelem arcába nézve is kiállhatsz ideáljaid és igazad mellett. Maradj rendületlen, és már ma állj ki magadért!"

Doreen Virtue

   

 

 

 

9. Cordelia; Menj ki a természetbe!
Túl sokáig voltál bezárva. Menj ki a szabadba, és szívj egy kis friss levegőt!


Kép Cordelia üzenete;

„A bezártság nem a földlakók természetes életmódja ezen az izgalmas bolygón.

Higgy nekem: rengeteg látnivaló és tapasztalat vár rád, ha kilépsz szobád négy fala közül. Egy szabadtéri kaland nem csak új életre kelti szellemedet és lelkedet, de reményt és hitet is ad ennek a bolygónak a létét s jövőjét illetően. Látni fogod mindezt a jót, amely a természetben rejtőzik: a feslésnek induló bimbókat, a rügyező leveleket, a körülöttük szökdécselő madarakat, még a szelet is amely gyengéden cirógatja bőrödet.

Ne múljon el még egy nap anélkül, hogy kitennéd lábadat ebbe a szórakoztató és izgalmas környezetbe.”

Doreen Virtue

.

 

 

 

10. Coventina;  Megtisztulás
Itt az ideje méregteleníteni a testedet és megtisztítani az elmédet.


Kép Coventina üzenete: „

Ez az üzenet segítséget szeretne nyújtani, nem pedig támadás vagy kritizálás. Szervezeted telítődött salakanyaggal a durva kemikáliák felhalmozódása miatt; a kellemetlenségek oka pedig lelkedben található. Semmibe vetted tested számtalan jelzését és sikolyát, amellyel a folyamatos szennyeződés bevitelét akarta leállítani. Energiaszinted is alázuhant, és sokkal kevesebb örömben is van részed. Ám most már ne törődj ezekkel a múltbeli történésekkel, hiszen a megoldás itt és most a kezedben van! Amint meghallod ezt az üzenetet, egy percet se tétovázz, s tedd meg az előkészületeket! Nagyon figyelj oda elméd tartalmára és a beszédedre egyaránt, mivel kigondolt és kimondott szavaid jelentik a diétát, amely támogat vagy akadályoz téged. Válaszd az egyszerűséget, és megígérhetem, hogy javadra változol!”

 Doreen Virtue

 

 

 

 

11. Damara; Gyermekvezetők
Van tehetséged a segítségnyújtásban, a tanácsadásban és a gyermekek támogatásában. Használd adottságaidat, hogy segíts egy gyermeken.

Kép Damara üzenete:

„Lehet valaki egyszerre gyengéd és szenvedélyes védelmező. Éber figyelmem, hogy az egész háznép harmóniában éljen, egybevág vágyammal, hogy a gyermekek megőrizzék fiatalos áhítatukat és csodavárásukat. Hogyan máshogyan biztosíthatnánk, hogy lássák a tündéreket és beszélhessenek velük? Hogyan máshogyan őrizhetnénk meg a gyermekek gyógyító erejű kacagását? Gondoskodjunk együtt a kicsikről, s meglátod, e bámulatos fiatal lények lángra gyújtják képzeletedet! Saját lelkesedésed és fiatalos szellemed kivívja a gyermekek tiszteletét és figyelmét. Elvezetlek azokhoz a fiatal emberekhez, akik hasznát láthatják segítségednek.”

 Doreen Virtue

 

 

 

 

12. Danu-Főpapnő
Az isteni tudás a birtokodban van, és spirituális tanításodon keresztül segíthet másoknak.

 Kép Danu üzenete:

,,Bölcsességed az ősi idők távolába nyúlik vissza. Áthoztad a tudásodat jelen testet öltésedbe, hogy mutasd az utat, s így mások is hasznot húzhassanak tapasztalataidból.

 Ne késlekedj, add át bölcsességedet. Segíteni fogom spirituális tanításod átadását, történjen az példamutatáson keresztül, írásban vagy szóban.

A tanítás minden formája egyenértékű, függetlenül attól, hogy hány emberhez jut el."

Doreen Virtue

   

 

 

 

 

 

 

13. Diána; Összpontosított szándék

Összpontosítsd rendíthetetlenül a célra gondolataidat, érzéseidet és figyelmedet, és nyomot hagysz a világban!

 Kép Diána üzenete:

„Az állhatatosság azt jelenti, hogy az ember ragaszkodik a döntéséhez, és nem hagyja, hogy külső erők megingassák. Tekints magadra hatalmas tölgyfaként, amely mélyen az Anyaföldben gyökerezik. Érezd rendíthetetlen erődet és kiegyensúlyozott növekedésedet. Tudd, hogy bármi is történik, sikerrel jársz! Ágaid tekeredhetnek, csavarodhatnak, miközben a fény felé törsz, ám megingathatatlan szándékaid biztosítják, hogy semmiféle szellő nem téríthet el küldetésed teljesítésétől. Gondoskodj a testedről, terveidről és elmédről, s tartsd a szemedet mindig a célodon!”

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 

14. Eiréné-Béke
Nincs miért aggódnod, minden csodálatosan megoldódik.


Kép Eiréné üzenete:

 ,,Bár a külsőségek kaotikusnak látszanak, biztosíthatlak, hogy egy magasabb tervszerűség működik a háttérben. Ez a mindent szerető hatalom minden erejével vezet és támogat téged. Pihenj el az isteni szeretet ölében, és lélegezd ki minden aggodalmadat, nyugtalanságodat és gondolatodat. Összpontosíts inkább az összes áldás kiélvezésére és elfogadására.

 Hálád még több szerencsét vonz életedbe."

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 

 

 

15. Fehér Tára; Érzékenység
Egyre érzékenyebbé válsz. Kerüld a durva kapcsolatokat, környezetet, helyzeteket és szereket.


Kép Fehér Tára üzenete:

„Ahogy megtisztítottad belső világodat a gondolatoktól, cselekedetektől és szándékoktól, természetes, hogy tisztaságra törekszel külső világodban is. Ez fokozott érzékenységednek köszönhető, amely pont olyan valóságos, amilyennek tűnik. Levetkőzted a szükségtelen védekezés külső védőburkait, amelyek akadályozták lelki és szellemi éberségedet. Most már a felemelkedés útját járod, amely fokozott éberséget követel. Ezzel az éberséggel pedig a tisztátalanságok és durvaságok új szintjeire válsz érzékennyé. A tested megbízható szerkezet toleranciaszinted vizsgálatához. Térj ki mindannak az útjából, amit tested - jelzései alapján - elkerülendőnek tart. Figyelj oda fokozottan testedre, és megfelelően fog szolgálni téged!”

 Doreen Virtue

 

 

 

 

16. Freya-Merész
Engedd szabadjára kalandos természetedet! Vállald a kockázatot, és légy bátor!

 Kép Freyja üzenete:

 ,,Most ne legyél biztonsági játékos! Ehelyett tegyél merész lépéseket szíved valódi vágya felé! A siker nem a bátortalanságból, hanem abból az elkötelezettségből származik, amellyel álmaid megvalósításán igyekszel. Tartsd szem előtt a siker tiszta szándékát, és megvalósul. Élvezd a kockázatvállalás, a merészség, a bátorság izgalmát. És mindenképpen ünnepeld meg a sikeredet egy összejövetellel vagy valamilyen csodálatos élvezettel!"

Doreen Virtue

 

.

 

 

 

 

 

17. Guinevere-Igaz szerelem
Szíved romantikus ébredése arra ösztönözte az univerzumot, hogy nagyszerű szerelmet kézbesítsen számodra.

 Kép Guinevere üzenete:

 ,,A szerelem nem elavult fogalom - távol áll ettől! A szerelem időtálló elv, amelynek a lényege az elmerülés egy másik emberi lényben megnyilvánuló isteniben.

A szerelem játékosság is, a tavasz, a virágok és egy új élet előhírnöke.

Ám nem kell párkapcsolatban élned ahhoz, hogy megidézd a szerelmet.

Megnyilváníthatod saját magadnak is a nevetésen, a szépségnek való megadáson keresztül, s azzal, hogy megengeded magadnak a fényűző élvezeteket.

A szerelem az univerzum életereje, egy mindent megérő cél."    

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 
18. Hathor; Fogékonyság
Légy kész a befogadásra! Intuíciód fokozódik, sok energiára teszel szert, és többet tudsz adni másoknak is.


Kép Hathor üzenete

 „A benned élő anya magától értetődően gondját viseli a szükségben szenvedőknek, de ezt ki kell egyensúlyozni a befogadással, különben az áramlás megakad.

A befogadás a női energia lényege, ami azt jelenti, hogy engeded magadnak a kegyes és hálatelt elfogadást. Amikor bűntudatot érzel, ha mások segítségét kéred, vagy rosszul érzed magad, amikor ajándékot kapsz, női energiádat akadályozod. Befogadókészséged épp olyan természetes, mint tápláló, adományozó energiád.

A befogadás lehetővé teszi, hogy jobban halld az angyalok hangját. Amikor kapsz, bővebb forrásból adhatsz másoknak. Kezdd azzal, hogy megfigyeled a nap során kapott ajándékok százait, legyen az a természet szépsége, egy megejtő emberi pillanat vagy egy szerető ölelés. Egyszerűen csak mondj köszönetet minden egyes ajándékért, s tudd, hogy ezek feltöltik tartalékaidat, megerősítve az isteni áramlást.”

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

19. Is-csel; Orvosságos asszony

Az isteni gyógyító erő csatornája vagy.

 Kép Is-csel üzenete:

„Az erő uralása nem egyenlő a kikövetelésével. A követelés olyan gyerekes dolog, amely egy tőről fakad a hisztériával, s az esetleg elfojtott félelmen alapul.

Az erő uralása azon a biztos és megingathatatlan tudáson nyugszik, miszerint te részese vagy a Nagy Szellem kegyelmének és bölcsességének. Villámhárító vagy, amely vezetni képes az erőt. Egyszerűen csatlakozz az erőhöz gondolkodásod hajthatatlan világosságával. Egy pillanatig se habozz biztos és megingathatatlan döntéseddel kapcsolatban, miszerint az erő csatornája vagy, amely már most is benned lakozik. Csatlakozz a még hatalmasabb forráshoz, s engedd meg, hogy fokozza természetes erődet. Ezen a módon a Végtelen állandó csatornája leszel, amely végtelenből végtelenbe köt. Más szóval minden Szellem,

a környezetedtől kezdve, rajtad keresztül egészen azokig, akiket épp gyógyítasz.”

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 
20. Isolda; Halhatatlan szeretet
Szereteted örökkévaló - a helyzettől függetlenül.


Kép Isolda üzenete:

„Ami a szív ügyeit illeti, a segítség készen áll. Minden körülötted és benned történik.

Úgy tűnik, valamilyen félelem elhallgattatta belső bölcsességedet. Ám légy biztos afelől, hogy most végbemenő gyógyulásod gyors és hatásos, és igazi gyógyulásod belülről kifelé történik. Először is szívednek kell leküzdenie gyászát, magányát és minden becsapottságát.

Ez eltarthat egy ideig, légy hát türelmes magaddal! Gondoskodj úgy magadról, mintha gyengélkedő beteg lennél: figyelemmel, kedvességgel és szerető gyengédséggel.

Aztán lépj ki a külvilágba - nem nagy vehemenciával, hanem inkább a szabadban, erdőkben tett sétákkal, olyasmivel, ami létfontosságú szemléletmódod kitisztulásához.

A természet nagyszerű gyógyító, meglátod. Ezért szeretek virágok és fák között időzni.

Bár kívülről csöndesnek tűnnek, meglehetősen beszédesek, amikor belélegzed és egyszerűen magadhoz veszed beszélgetésük mágikus hangnemét.

Tölts egy kis időt az erdőben, a fák között, avagy a növényekkel vagy az állatokkal, s újra megvetheted lábadat ezen a bolygón. Új életre kelted szellemi érzékeidet, és vágyadat, hogy újra az élők között járj. Ígérem neked, hogy szíved meggyógyul, s hogy segíteni is fogsz másokon az út során.”

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 
21. Istár;  Határok
Szeresd magad eléggé ahhoz, hogy nemet mondj, amikor mások igényt tartanak az idődre és az energiádra.


Kép Istár üzenete:

„A szolgálat derűs vágya nagyszerű dolog. Ám különbség van aközött, hogy adsz magadból vagy feladod önmagad. Ha mások megsegítése közben fáradtságot, bűntudatot vagy megbántottságot érzel, valójában nem jelentesz segítséget, ugye? Mérgező energiákat fecskendezel a kapcsolatba, ami senkinek nem lehet hasznára. Lépj hátra, és vizsgáld újra a helyzetet! Amint tisztelni kezded a határaidat, mások is figyelembe veszik és elismerik azokat benned és önmagukban egyaránt.

 Ez tehát az egészséges viselkedés, amelyet másoknak is meg kell tanítanod.”

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

22. Ízisz-Elmúlt élet
Ez a helyzet múlt életbeli emlékeidet öleli fel.

 Kép Ízisz üzenete:

,,Gyökereid ezen a bolygón erősek és mélyrehatók, és néhány közülük rég elmúlt életek emlékeihez köt. Ezek a gyökerek olyan erősen lehorgonyoznak, hogy szó szerint megbénulsz, amikor továbblépésre kerülne sor. Mivel felhívom a figyelmedet erre a helyzetre, talán sikerül kihúznod és kitépned a múlt emlékeit. Néha eltemeted ezeket az emlékeket, hogy megóvd magad a lelki fájdalomtól és zavarodottságtól, így aztán nem emlékszel a kínos pillanatokra, amikor az élet próbára tesz. Fedd fel most ezeket a leckéket önmagad számára, erős varázslónő, és lépj előre azzal a magabiztossággal, hogy józan bölcsességed a rendelkezésedre áll."

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

23. Káli-Vég és kezdet
A régit el kell engedni, hogy eljöhessen az új.

 Kép Káli üzenete:

,,Azok dicséretét zengem, akiknek a szíve elfogadja az egyetemes rendet, amelyről csak úgy tűnik, mintha kaotikus és örökké változó lenne. Valójában minden a legapróbb részlet is megtervezett, hogy tökéletesen működjön. Az univerzum tánca az energia örvénylésének és áramlásának soha véget nem érő, boldog ünnepe - magának az életnek a dicsőítése. Csatlakozz ehhez a tánchoz, kedvesem, és élvezd életed történetének rendkívüli hullámait. Ne félj a változásnak vagy veszteségnek tűnő történésektől! Ez csak a közted és a szeretteid közötti energiakapcsolat átmeneti állapota. Fogadd ezt annak bizonyítékaként, hogy élsz! Fogadd legmélyebb érzelmeidet valódi emberi lényeged jeleként!"

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

24. Kuan-Jin-Könyörület
Engedd el önmagadról és másokról alkotott ítéleteidet, és összpontosíts a mindenkiben benne élő szeretetre és fényre.

 Kép Kuan-Jin üzenete:

 ,,A szelídség mögött valódi erő rejlik, alapja pedig, hogy éltető szavakkal, gondolatokkal, tettekkel, szándékokkal és étellel tápláld magad. Tartsd távol magad a durvaságtól, irányítsd figyelmedet a kedves és szelíd életfeladatok és kapcsolatok vonzására.

Változtasd a durvaságot szelídséggé azáltal, hogy semmi mást nem veszel észre az életből, mint a minden emberben és helyzetben benne ragyogó fényt. Mindez persze saját magaddal való kapcsolatoddal kezdődik. Légy kedves magaddal minden úton-módon. Legyél boldog, kedves, aranyos, de mindenekelőtt igaz önmagaddal szemben."

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

25. Laksmi

Ragyogó jövő

Hagyd abba az aggódást! Minden rendben lesz

 Kép Laksmi üzenete;

„Az univerzum barátságos hely, ahol mindenki a te érdekedben működik. Nincsenek próbatételek, torlaszok vagy akadályok az utadban, csak saját félelmed jövőbe való kivetítései. Állj meg egy pillanatra, és csendesítsd le az elméd, szabadítsd meg a félelmektől és az aggodalmaktól! Érezd, ahogyan végigsimítok homlokodon, a hit, a remény és a derűlátás új energiájával. Ezek az energiák izgalmas jelenedet éppúgy feltöltik, mint az összes eljövendő pillanatot. Miért akarsz sötétséget magad köré, amikor mindenhol fény ragyog? Lépj be ebbe a ragyogásba gondolataid és érzéseid átvilágításával! Abba kell hagynod az aggódást, mert ez nem engedi az istennőnek, hogy rád találjon. Tisztítsd meg szívedet a félelemtől, s helyettesítsd ezt az energiát egy téged és a családodat szolgáló erővel! Ne engedd, hogy bármi másra gondolj, mint mai és holnapi ragyogásodra, s ígérem, hogy így is lesz.”

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 

26. Maat;  Becsületesség
Ez a helyzet igazságosan és becsületesen fog megoldódni.

Kép Maat üzenete:

„Engedd meg nekem a becsületesség egy másik meghatározását: Ez az, amikor minden csoport alárendeli személyes ügyeit a nagyobb jónak, az egész csoport érdekében.

Ez megkívánja teljesség bölcsességébe vetett bizalmat. Ami a vitákat illeti, a támadások félelmeken alapulnak, amelyek talán nem is rád tartoznak. Ám a támadások felerősítik a sebet és a fájdalmat, ami persze fontossá teszi a vitát. Miért nem adod föl ragaszkodásodat egy bizonyos megoldáshoz, s irányítod ehelyett szent akaratodat a vita megoldására?

Tarts ki a békés kimenetel elképzelése mellett, s hagyd, hogy a részletek a maguk harmonikus módján rendeződjenek el.”

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

27. Maeve; Ciklusok és ritmusok
Tiszteld tested, energiaszinted és érzelmeid ciklusait.


Kép Maeve üzenete:

„Az életben minden ciklusok szerint működik: A Hold, a csillagok és az egész univerzum.

Az élet belélegzik, majd újra kilélegzik. Miért lennél hát meglepve vagy feldúlva saját ciklusaid miatt? Vannak időszakok, amikor erőtelinek, ébernek és életvidámnak érzed magad. És vannak más idők, amikor elszigetelt és félénk vagy.

A tested is fontos ciklusokat és változásokat él át. Ünnepeld ezt a ritmust, és fogadd úgy, mint az élet vérkeringését önmagadban.”

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 

 

28. Mária Magdolna-Feltétel nélküli szeretet
Szeresd önmagad, másokat és minden helyzetet - nem számít, milyen is a külső megjelenés.

 Kép Mária Magdolna üzenete:

,,Nem az vagyok, akinek a legtöbb ember gondol, hiszen önmagam oltalmával alacsonyabb szintre süllyednék, mint ahol kényelmesen érzem magam. Egy vagyok az istenivel, ahogyan te is, s ez a hely, amelyet otthonomul választotta. Az emberi veszekedés, ítélkezés és káosz alsóbb szintjei azok, amik: alsóbb szintek. Döntésem szerint munkámat a magasabb tudatosság síkjáról végzem, ahol a szeretet uralkodik mindenek fölött.

Ez az a hely, ahol a legfőbb jó megvalósulhat, és arra bíztatlak, hogy tegyél te is így. Tudatosságod szintje határoz meg téged. Így hát irányítsd figyelmedet az emberekben található jóra, és emelkedj minden látszat fölé."  

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

29. Mavu; Földanya

Kérlek, segíts a környezetvédőknek.

 Kép Mavu üzenete:

„Nincs fontosabb dolog manapság, mint törleszteni édesanyádnak; s megújítani a barátságot a földdel, a levegővel és a vízzel. A föld adja az anyagi élet erejét, így semmi értelme tovább folytatni a környezetszennyezés lefelé tartó spirálját. Részvételed elengedhetetlen, nem számít, milyen fokú. Életmódod apró és egyszerű változtatásai is óriási jelentőségűek lehetnek bolygónk jóléte szempontjából. Megéri, higgy nekem, s én minden módon segítelek, hogy elérd ezt a célt.”

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 

 

 

30. Nemetona Szent hely
Állíts oltárt, vagy látogass meg egy erővel telt helyet, hogy kapcsolatba lépj az Istenivel.


Kép Nemetona üzenete:

„Szent helyed már benned található. Egy oltár felállításával vagy egy szent hely meglátogatásával olyan szimbólumokkal és energiákkal teremtesz kapcsolatot, amelyek az évszázadok során jelentéssel és imával töltődtek föl. Ezek a jelképek valóban erőteljesek. Amikor kapcsolatba lépsz egy szent szimbólummal, belső szentségednek segítesz otthont találni a külvilágban, és bekerülsz az ősi bölcsesség és a spirituális kegyelem áramába. Fedezd fel a spiritualitást, s hagyd a lelkedet örömmel kalandozni a különféle utakon, amelyek elérhetők számodra az istenivel való egyesüléshez. Nem az számít, hogy miként teremtesz kapcsolatot, hanem hogy ezt milyen gyakran teszed.”

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

31. Oonagh; Vedd könnyedén!
Nem kell siettetni vagy erőltetni a történéseket. Minden tökéletes időzítéssel működik.


Kép Oonagh üzenete:

„Egy ügy vagy kapcsolat fenntartása hosszú távú elkötelezettség, olyasvalami, amit nem lehet siettetni. Az odaadásnak ez a foka a mély szereteten és törődésen alapul.

Olyannyira foglalkoztat, ami a bolygómon és a szeretteimmel történik, hogy velük akarok lenni jóban-rosszban. Ez nem mindig könnyű, de számomra ez az egyetlen módja, hogy biztosítsam a dolgok megoldását és gyógyulását. Hallgatok ébredező szívemre.

Kinyúlok feléjük és lépéseket teszek annak érdekében, hogy tudassam szeretteimmel, mennyire törődöm velük. Igyekszem előre vinni kedvenceim ügyeit. Ne foglalkozz mások véleményével! A te érdekedet az szolgálja, ha kitartasz a saját értékrended mellett.

Nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben, ha időt szakítasz azokra a kapcsolatokra és tervekre, amelyek valóban számítanak a szívednek. Tedd, ami igazán fontos neked, és tedd tökéletes odaadással! Vésd eszedbe, hogy igazi életcélodért nem kell versenyezned,

 ne aggódj hát, nem kell sietni és nem kell kierőszakolni a történéseket.”

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

32. Ostara; Termékenység
Ez a legmegfelelőbb idő, hogy új tervekkel, új ötletekkel foglalkozz, s új körülményeket teremts.


Kép Ostara üzenete:

„A tavasz az elmédben és egész lényedben élő fény növekedésének az ideje.

Ha sötétséget, nehézkességet vagy búskomorságot érzel, a pozitív szándékok, a tápláló ételek nyújthatnak megkönnyebbülést, vagy ha feltöltöd magad bármivel, amely felgyújtja szereteted tüzét. Vedd körül magad gyönyörű virágokkal, újítsd meg ruhatárad és otthonod színeit, s húzd el a függönyt, hogy a természetes fény beáramolhasson.

Teremts magadban napfényesebb nézőpontot, amely számos új lehetőséget hoz elibéd, hiszen a hasonló hasonlót vonz.

Érezd magad élettelibbnek és erősebbnek, amint kicsinosítod belső és külső világodat!

Aztán használd ki ezt a megnövekedett erőt azzal, hogy olyan új vállalkozásba kezdesz, amely valóban izgalommal tölti meg szíved dalát!”

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

33. Pelé-Isteni szenvedély
Légy őszinte magaddal: Mi szíved leghőbb vágya?

 Kép Pelé üzenete:

 "Ha odafigyelsz szíved és légzésed hangjára, felfedezheted belső ritmusod ősi dobolását. Ez mindörökre összeköt minden teremtés Anyjával és a Föld hangjával.

Ezt a ritmust nem lehet meghamisítani vagy kitalálni, hiszen természetes és örökkévaló. Lényed melyik részét próbálod megtagadni? Lényed melyik része próbál túlságosan is mások kedvére tenni, még annak kárára is, hogy meghalld saját ritmusod hangját?

 Kedves gyermek, nyúlj ki és tárd szét karodat, hogy magadhoz ölelhesd álmaidat.

 Ezek éppúgy a természet részei, mint a fák, az állatok vagy a napfelkelték.

Vajon saját álmaid nem érdemlik-e meg ugyanazt a tiszteletet, amellyel minden és mindenki iránt viseltetsz, akit és amit szeretsz? Figyel rájuk, gyermekem.

Hallgass az álmaidra! Működésbe hozzák életedben a szenvedély hatalmas kitörését.

Ne félj a saját szenvedélyedtől, hiszen ez a te természetes üzemanyagod, ez lelkesít és ez éltet téged. Amikor életed ritmusára táncolsz, minden szempontból teljes életet élsz."

 Doreen Virtue

   

 

 

 

 

34. Pillangólány-Átalakulás
Óriási változáson mész keresztül éppen, amely nagyszerű áldásokban részesít.

 Kép Kép A Pillangólány üzenete:

 ,,A változás idejét éled, természetes hát, hogy aggódsz jövőd biztonsága miatt.

Azért vagyok itt, hogy biztosítsalak: a születés, elmúlás és újraszületés természetes körforgásának részese vagy. Ahhoz, hogy megkapd a vágyott újat, először is meg kell engedned életed régi részeinek, hogy tovatűnjenek. Ezeket a változásokat ünnepelni kell, nem pedig félni tőlük. Mondj köszönetet a régi levedléséért! Fogadd el az összes tanulságot, amelyet ez a folyamat hoz, majd engedd el! Szédülj bele az izgalomba, amelyet az ajándékok újdonsága nyújt, és engedd, hogy varázsuk meglepjen és gyönyörködtessen!"

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

35. Rhiannon; Boszorkány

Mágikus személy vagy, aki képes megnyilvánítani tiszta szándékait a valóságban.

 Kép Rhiannon üzenete:

„Erőm nagy része az állatokkal és a természettel kialakított kapcsolatomból származik.

 Ha túl sok ideje vagy már a négy fal között, már azzal is visszaszerezheted személyes erődet, ha csak kilépsz a szabadba. Ez az egyszerű rengeteg jót tehet alvó, mágikus, spirituális természeted felébresztésével kapcsolatban. Engedd meg a Nap, a hold és a csillagok fényének, hogy megmozgassa ősi emlékeidet, amelyek talán alszanak. Idézd föl mágikus képességeid idejét, s használd ezeket az egész bolygó érdekében.

 Folytasd a küldetést, amely a régi idők vezetőinek hibájából szakadt félbe.

 Emeld fel spirituális karodat, és rohanj ki az éjszakába, hogy egytől egyik mindent felébressz a mágia, azaz maga az élet számára. Ez olyan küldetés, amelyet muszáj teljesíteni, és te vagy az egyetlen, aki segíthet nekünk ebben.”

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 

 

36. Sige-Elcsendesedés
Tölts egy kis időt csöndben, egyedül, meditálva és elmélkedve.

 Kép Sige üzenete:

 ,,Cssss, kedvesem. Csendesítsd le elmédet! Lélegezz, és engedd el a szavakat, az aggodalmat és a terveket! Lépj be a lényed mélyén rejtőző csönd terébe, a béke örvényébe, ahova a világ nem hatolhat be. Itt az ideje a csendes elvonulásnak, az egyedül töltött időnek. Örömmel segítek neked megújulni, és újra középpontot találni önmagad számára.

Ne hozz most egyetlen döntést sem! Csak engedd az elmédnek, hogy pihenjen! Időben tudni fogod, mikor kell cselekedni. De most csendesítsd le az elmédet! Pihenj!"

 Doreen Virtue

   

 

                                                                        

                                                                       

 

37. Sulis-A víz megtestesülései
Tölts némi időt víz közelben, egy tó, folyó vagy a tenger partján, hogy föltöltsd magad a víz erejével.

 Kép Sulis üzenete:

,,A víz gyógyító hatásai közismertek és jól dokumentáltak. Ez fontos, hiszen az emberi test nagy részét víz alkotja. Elmoshatja a szomorúságot, a fájdalmat és a szenvedés megbetegítő hatásait.  gyakrabban tisztító szertartásokhoz, hogy megbizonyosodhass jótéteményeiről szellemed és szemléletmódod számára. A víz mágikus tulajdonságai felerősödnek, amikor imáidhoz és szándékaidhoz használod. Ha elmerülsz egy tengeri sós fürdőben vagy megfürdesz egy forrásban, biztos lehetsz benne, hogy érezni fogod a víz által létrehozott változást."

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 

 

 
38. Szaraszvati; A művészetek
Fejezd ki magad alkotótevékenységekben.


Kép Szaraszvati üzenete:

„Határtalan létező vagy. Ha úgy is tűnik, mintha időbeli, pénzbeli vagy másfajta korlátokkal rendelkeznél, az csak azért van, mert elméd az anyagi világra koncentrál.

Határtalanná teheted magad, ha fellebbented az anyagi világ fátylát nézőpontod elől.

A zene a legfontosabb eszköz a nem anyagi eszmék és energiák kifejezéséhez.

A legmagasabb rezgéssíkok kisugárzásával színezi környezetünket.

Lehetővé teszi, hogy kiszabaduljunk gondolataink és egész létezésünk korlátai közül.

Vedd körül magad zenével, és engedd, hogy ösztönözze kreatív gondolkodásodat és új ötletekre buzdítson. Engedd át magad a zene áramlásának, és kísérletezz kreatív ötleteid megvalósításával! Élvezd a határtalan létezést!”

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 

39. Szedna; Végtelen támogatás
A mai napon és életed összes holnapján támogatást élvezel.


Kép Szedna üzenete:

„Ez egy gazdag univerzum, több mint elég mindannyiunk számára. Ám az energia megnyilvánulási formája ezen a bolygón az ellentétekről szól. Jelen esetben az adásról és a befogadásról. A kulcs ezek kiegyensúlyozása. Ha csak adsz, kimerülsz, neheztelni fogsz és hiányt szenvedsz. Ha csak kapsz, nem fogod élvezni, amid van. Az egyensúly azon alapul, hogy félelem nélkül adsz, és örömmel és hálával fogadsz el. Pont úgy, ahogyan lélegzel: mind a ki-, mind a belégzés ugyanolyan fontos. Gyakorold mindennap az adást és a befogadást, és sosem akarsz majd semmit.”

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 

 

40. Szehmet;  Légy erős!
Erősebb vagy, mint gondolnád, és erőd boldog végkifejletet biztosít.


Kép Szehmet üzenete:

„Lásd magad erősnek és győzedelmesnek! Ne panaszkodj semmi miatt!

Ne hibáztass senkit és semmilyen körülményt! Az erő megtestesülése vagy, nem pedig áldozat. Amint felülkerekedsz a régi hajlamokon, és a gyönyörű, női erő új fényében látod magad, életed magától mágikus magasságokba emelkedik. Új lehetőségek nyílnak meg előtted, a jólét különböző formái, és olyan kapcsolatok, amelyek segítenek megvalósítani legjobb adottságaidat. Erősnek lenni annyit jelent, hogy az elképzelhető legkedvezőbb színben látod magad. Maradj őszinte, engedd meg magadnak a valódi érzéseket, de mindenekelőtt legyél erős!”

 Doreen Virtue

 

 

 

 

 

41. Szűz Mária-Várd a csodát!
Higgy benne, hogy imáid meghallgattatnak, s válasz érkezik rájuk.

 Kép Szűz Mária üzenete:

 ,,A hit fénye világítja meg utadat. Hit nélkül a jövő nagyon félelmetesnek tűnik.

Ezért olyan lényeges, hogy minden szükséges lépést megtegyél annak érdekében, hogy elméd és szíved telve legyen hittel. Kérlek, ne add fel önmagadba és másokba vetett reményedet! Vigyázz, hogy a hit gyertyája mindig égjen lelkedben, hiszen már a remény sejtelme is megsemmisítheti a kétségbeesés sötétségét. Legyél a fény, amelyik megszünteti valaki más borús reménytelenségét is! Hiszen ha másokat erősebbé teszel, az nem csak téged, de az egész világot is erősíti."  

Doreen Virtue

  

 

 

 

 

 

42. Vesta-Otthon
Otthoni helyzeted javul, legyen az költözés vagy új bérlők felbukkanása.

 Kép Vesta üzenete:

 ,,Van a lelkedben egy halhatatlan láng: ez a tudatosságod fénye, magja és szikrája.

 A külső világ a te belső világodra válaszol. Nézz körül az otthonodban!

Melegséget áraszt? He nem, azon könnyen segíthetünk, és fontos is, hogy ezt megtegyük. Egyszerű feladat: használd teremtő képzeletedet, hogy melegséget vigyél otthonodba, például gyújts be a kandallóban, vagy gyújts meg pár gyertyát, helyezz el néhány barátságos takarót és párnát, tegyél ki néhány barátságos takarót és párnát, tegyél ki néhány üdvözlőlapot és friss virágokat. Melegséget varázsolsz magad köré, és belső lángod válaszol rá. Vagyis energiaszinted megemelkedik, ami magától értetődően jobbá teszi a külső történéseket is. Figyeld meg, hogy ezek az egyszerű lépések mennyire felerősítik háztartásod minden lakójának belső lángját! Ez a láng elűz minden negativitást,

és visszautasíthatatlan meghívást küld az újnak."

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

43. Yemanya-Kedvező alkalom
Fontos ajtók nyílnak meg előtted. Lépj be rajtuk!

 Kép Yemanya üzenete:

„Az óceánhoz hasonlóan az élet is hullámzik, s az árapály jelensége mozgatja.

 Időzítés kérdése minden, ha tehát felbukkan egy lehetőség, abban a pillanatban fejest kell ugranod bele. Minden, amit előkészületed érdekében tettél, el fog kísérni. 

Ha  habozol vagy késlekedsz, akkor is biztosan feltűnik egy másik lehetőség, ahogyan a víz emelkedik és süllyed árapályok idején. Az óceánhoz hasonlóan az élet is tele van változatossággal és szépséggel. Élvezettel fedezd fel hát változó ritmusát, és hagyd, hogy elmossa kételyeidet.”

Doreen Virtue

 

 

 

 

 

 

44. Zöld Tára; Adj megbízatást!
Kérj (tőlem is) segítséget ahelyett, hogy mindent magad próbálsz megcsinálni.


Kép Zöld Tára üzenete:

Amikor neheztelés születik a szívedben, mert többet vállalsz, mint amennyi terhet megosztasz, ne tegyél szívességet senkinek, még magadnak se.

 Segítséget kell kérned, hogy maradjon szabadidőd az elmélkedésre és a pihenésre.

Az egyik oka, amiért én ilyen békében tudok üldögélni, hogy ismerem a valódi hatékonyság titkát.

Az pedig nem a küzdelemből és a harcból ered. Sokkal inkább származik a tiszta és összpontosított elméből, amelyet nem tesz próbára határozatlanság. Láthatod hát, hogy döntéshozatal a legrövidebb út a győzelemhez. Amint dűlőre jutsz valamiben, a többi meglehetősen természetesen következik. Épp ezért biztatlak, hogy ülj csöndesen, és járj elméd nyomában.

Légy nyitott szíved kóborlásai előtt! Ezek lassan elvezetnek legfontosabb döntéseidig, a többi pedig magától elrendeződik. „

Doreen Virtue

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.